Ιδρύθηκε και ξεκίνησε τη λειτουργία της το έτος 1970. Πρώτη έδρα της Σχολής υπήρξε στην οδό Δούριδος, στην πλατεία Μεσολογγίου στο Παγκράτι. Το 2001 μεταφέρθηκε σε μεγαλύτερη αίθουσα, στην οδό Θεαγένους 28 και Δράκοντος, πίσω από το ξενοδοχείο Caravel.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Σχολή μας ιδρύθηκε το 1970, το Kukkiwon ιδρύθηκε το 1972 και η World Tae Kwon Do Federation το 1973.

Όταν ιδρύθηκε η Σχολή μας, υπήρχαν συνολικά τρείς Σχολές Tae Kwon Do στην Ελλάδα, και είμασταν η μοναδική της World  Tae Kwon Do Federation. Ξεκίνησε τη λειτουργία της με πρώτο εκπαιδευτή τον Κορεάτη Kang Jang Jin (80 Dan WTF), στη συνέχεια τον επίσης Κορεάτη Choi Chong Lim (60 Dan WTF), και ακολούθησε ο βασικός εκπαιδευτής της σχολής για τα επόμενα 30 χρόνια κ. Choi Dukkyu (80 Dan WTF). Από το 1998 στη Σχολή διδάσκει ο επί 30 χρόνια μαθητής του κ. Choi Dukkyu κ. Σπύρος Λουμάνης (60 Dan WTF) και αναγνωρισμένος προπονητής από την Γ.Γ.Α., υπό την καθοδήγηση του κ. Choi Dukkyu, ο οποίος είναι και Εξεταστής για ζώνες όλων των επιπέδων.

Η Σχολή είναι αναγνωρισμένη σαν Σύλλογος από τη Γ.Γ.Α. και μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Tae Kwon Do (ΕΛΟΤ), καθόσον συμμετέχει σε αγώνες που διοργανώνει η ΕΛ.Ο.Τ. καθώς και σε διεθνείς διοργανώσεις.

Έως τώρα έχουν εκπαιδευτεί περισσότεροι από 2000 μαθητές και έχουν εξελιχθεί σε επαγγελματίες εκπαιδευτές περίπου 20 άτομα.

Επιτυχία της Σχολής είναι ότι συνεχίζουν την εξάσκηση τους παλαιοί μαθητές και μαθήτριες, σε ηλικίες άνω των 40 ετών, κάτοχοι από το 1ο έως και το 50 Dan, βελτιώνοντας πάντα την τεχνική τους αλλά και δυναμώνοντας έτσι τους δεσμούς που τους ενώνουν μέσα από το Tae Kwon Do.

Σεμινάρια από τον κ. Choi Dukkyu, συμμετοχές σε αγώνες, κοινές προπονήσεις με άλλες σχολές και εκπαιδευτικά ταξίδια στην Κορέα, είναι από τις δραστηριότητες του Συλλόγου.

Η Σχολή λειτουργεί όλο το καλοκαίρι, μη θέλοντας να διακόψει την εξάσκηση των μαθητών.